Friday, 2 March 2012

tik...tok...tik....tok...tesl A yaww!!!


bismillahirrahmanirrahim
tik...tok..tik...tok...pejam celik pejam celik, tinggal 2 minggu lagi kita kat uitm ni.......hmm....lepas ni dah xde dah pergi kelas, jwb exam, presentation, assignment dan sewaktu dengannya.......hmmmm....mood sedih sudah mula menyelubungi diri masing2...... sedih aku bertambah-tambah lagi after baca entry blog budak2 tesl A nihh..hmmm.....lepas nih mesti kita akan merindui satu sama lain kan?????

antara bnyk2 kenangan kita kat tesl A nih, yg aku xkan lupa sampai bila2 adalah time kelas drama...menari chicken little , poco-poco and bnyk lagilahhhhh......best kottttt time tuhh...dlm kelas drama jugak lahhh aku bnyk gelakkkkk......hahahaha.....and aku still ingat lagi drma2 yg korang buattt...group mek cha, group herny, group hani and group kim......korang sangat best!!! hmm..pandai jugak erk kelas kita berlakon????hahahhaha!!!!

tak dilupakan juga kelas listening and speaking.. esp time demo speech..btw, korang sgt creative okehhhhh!!! 

our chef.................................yawww!!!!

-healthy oat(azie)
-fruit salad(mizah)
-sandwich tuna(shasha)
-handmade ice-cream(kim)


 musician .................................yaww!!!
-keyboard (dila)

creative people.......................................yawwwww!!!!!!!
-felt keychain(wani)
-flower arrangement(kak tijah dede sngt!!!!!!!!!!!)
-napkin(herny)
-manicure(piya the snow white)
-fancy hanger(mek cha)
-book wrapper(afiqah)
-money origami(kak yong)
-sewing button(syamim)
-recycle bottle menjadi jam pasir....sorry,tiha...huda lupe tajuk...ehe!
-fancy card(nany)
-butterfly origami(hani)
-hijab(lisa....btw, hijab yg u buat hari tu sgt cantikk okehhhh!!!ehe!)
-photo frame(datin zue)
-hand-painted shoes(iqa)
-how to use chopstick(puteri)


boyz from tesl A yawww!!!!!
-candlelight dinner(Mr.Romantic-joee!!!!)
-Gordon salad(berg)
-refill ink printer(abg  najmuddin kepunyaan mek cha!!!!)
-anduh apa erkk marwan??????forgot the title laaaaaa..ehe!
-skateboard(fakhrul)
-angkat berat(ceraf)

p/s: sorry if ada tersalah tajuk ke apa okehhhh...hehhehe


kalau nk cerita semua kenangan kita from the beginning sampai lah sekarang,mmg banyak la kannn......but, the most important is, semua kenangan2 tu akan kekal terpahat dlm ingatan aku sampai bila2.....promise!

sebelum aku mengakhiri entry aku ni dgn linangan air mata ni(cehhh!!!konon!!!), aku nk ucapkan thnk u so much kat korang sbb sudi jadi classmate yg sgt sporting, superb and terbaekkk lahhhhhhhh aku ckp....maaf jika ada tersilap ckp ke, buat korang terasa ke...if ada, minta maaf okehhhhh...and, good luck for final...hope kita sama2 dpt buat yg terbaekk k...do the best! chaiyox2!!!!


                                                        

that's all for now....
muahhh!!!!
xoxo:)

p/s: Tesl A, jgn lupe jwb quiz personality yg huda bagi tuh okehhh.....love u all(opps!sorry wani, huda copy ayat wani!ehe!

*********************TESL A SANGAAAATTTTTTTTTT*************************




4 comments:

  1. kenapa gordon salad huda...buruk bunyinye...garden salad laa..hahahaha

    ReplyDelete
  2. oloh abg burge , typo error pom na maroh :p

    ReplyDelete
  3. disebabkan guna ayat i,bak sini 2 hengget! -,-

    ReplyDelete