Monday, 13 February 2012

minggu yang sibuk........

salam...i'm back on track!!! alhamdulillah....segala kerja2 yg tertangguh before this aku dh berjaya siapkan.... yelaahhh....lega sangat......now aku boleh fokus utk informative speech and CTU assignment...insyaallah, harap2 semuanya berjalan dgn lancarrr.....aminnn....

hmm..da lama rasanya aku x update blogg......yelah, dlm beberapa hari ni aku sedikit busy dgn segala benda yg perlu disiapkan...lebih2 lagi this week ada English Week kat uitm kuantan nih......so, aku n dila pun dah sepakat nk jual makanan.....

banyak jugak la kitaorg order makanan utk dijual..but, ice blended and spaghetti kitaorg buat sendiri tau...ice blended kitaorg jual start hari selasa until jumaat and spaghetti dijual pada hari rabu and khamis sahaja...so, pada warga uitm, cepat2 lahh serbu  gerai makanan kami okehhhh!!!!!!!!!!!!

okeh, sekarang nih aku tgah duduk atas katil menghadap laptop aku yg comel ni (ceh! comel la sgt kann!!!) sambil mengupdate blog...aku juga turut baca blog2 member aku yg lainn....tengah aku sibuk memerah idea utk dicurahkan kat dlm blog aku nih, aku terdengar Wani and Puteri tergelak2 tgk movie Enchanted..

well, mmg aku akui movie enchanted nih mmg best...aku suka watak Amy Adams as Giselle....seriously, all the songs and scenes, sangat terbaek okehh!!! actually, aku mmg dh tgk da movie nih, but kat wayang dulu2 dgn angah aku.... sekarang nih aku nk tgk balik sbb aku nk imbas balik scene2 dlm cite tuh...mmg best! and the best part is, baju2 dia pun sgt lawa okehhh!!!!! kreatif betol so Giselle nih reka baju based on langsir...hehehe

okehh..i  think that's all for now...nk support dila recite poem jappp
jumpe di entry seterusnya.....
xoxo:)




2 comments:

  1. kitorg dak committee lg busy... especially class rep :P

    ReplyDelete
  2. really?? ermm..tu lah...tgk korang mcm busy jep..it's okey...gud luck yaww!!;)

    ReplyDelete